Bira i Bangkok

Igår mötte vi upp en av Victors polare från hemma och hans 4 polare. Vi gick till floden och kollade på ljusceremonin och det var ju världens jippo. Fyllt med folk, de sålde små "båtar" med ljus och blommor i, det var dansuppvisning och talangjakt och någon sorts konfrancie. Fick tyvärr inga bra bilder pga allt folk...
 
Idag blev det en sovmorgon och sen började vi dagen med att upptäcka området kring hotellet. Vi bor lite off från all shopping men det innebär att den lokala shoppingen här är mycket billigare. Så på den lokala marknaden köpte vi solglasögon, kryddor, skor och lite annat kul för knappt några svenska kronor. Vi köpte massa kryddor för det är ju så himla dyrt hemma! 
 
Resten av dagen har spenderats inne i de centrala delarna och ännu mer shopping! Det är verkigen så billigt här om man hittar rätt, vilket i och för sig inte alltid är så enkelt haha. Vi har under dagen letat hur länge som helst efter ett speciellt område, efter några timmar och mycket hjälp av mamma så hittade vi äntligen dit! 
 
Här kommer lite bilder från dagen och shoppingen! Allt kommer inte med för vi har köpt en hel del presenter, det är en hel del folk som fyllt år och sen är ju julafton runt hörnet också! 
 
 Den lokala marknaden
MBK och lite trafikkaos, vilket det alltid är här
Vår tuktuk-chaufför gillade inte köer och körde mot trafiken istället. Och i typ 180... Jag och Victor sa, ganska seriöst, "Om vi dör nu så ska du veta att jag älskar dig" haha.
Lite av all vår shopping. Det här gick på 900 svenska kronor, vi är sjukt nöjda! Som Victor sa: I Sverige skulle typ all vår saffran kostat 900. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

BalitillBangkok- vår resa

Resan till Asien i 10 veckor!

RSS 2.0