Bangkok nu

Vi lämnade Koh Samui igår efter 2 väldigt tråkiga dagar. Det har bara regnat hela tiden och vi hade ju tänkt sola där. Så istället har vi shoppat lite, men sista dagen hade vägen mellan hotellet och shoppingen översvämmat. Så fiket mittemot hotellet fick äran att ha oss på besök hela 3 gånger. Frukost, lunch och sen lite spännande skypemöten. Pratade i skype med Fanny också, saknad tjej. Efter att ha varit på ganska dåliga ställen i Thailand så känns det nästan lite skönt att komma hem snart, Thailand har inte imponerat alls...
 
Men nu får vi se vad Bangkok har att erbjuda. Igår när vi kom hit undrade vi vad vi hade bokat för hotell egentligen... Det ligger på en bakgata som kändes lite skum men när vi gick ut för att köpa lite stödmat så kändes det jäkligt bra. En av bakgator bredvid hotellet är en liten matgata där allt står på thai och allt är superbilligt. Victor köpte nudlar, jag köpte minimunkar och sen delade vi på en vattenmelon. Kostade oss ca 15 kronor haha. Äntligen något billigt i Thailand!
 
Hotellet är bra, vi fick av någon anledning både en kingsize-bed och en queensize-bed haha. Men hotellet är lite ofräscht på en punkt, sexturismen. Redan i lobbyn står en skylt om att om man ska ha med sällskap upp på rummet så får man betala 800 baht alltså 200 kronor, man får bara ta upp en person och den personen ska lämna legitimation. Så medan vi checkar in kommer 2 killar med 2 thaitjejer och tjejerna lägger, ganska odiskret, sina legitimationer i lobbyn. Ofräscht som bara den tycker vi, vi vet att man tyvärr inte kommer undan sexturismen i Thailand men ofräscht att göra det så öppet och samtidigt tjäna pengar på det.... Hotellet heter Diamond City Hotell. 
 
Idag ska vi till MBK och kika på shoppingen. Vi är ju häe i 4 dagar nu och sen avslutar vi här i 3 dagar också så vi hinner verkligen upptäcka staden! 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

BalitillBangkok- vår resa

Resan till Asien i 10 veckor!

RSS 2.0